×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carrie Fisher en Debbie Reynolds nog een keer samen in gloednieuwe docu

05.01.2017 -

Moeder en dochter Debbie Reynolds en Carrie Fisher zijn de sterren van de documentaire Bright Lights. Het verhaal gaat over de relatie tussen de twee. De trailer is nu uitgekomen en die is nu natuurlijk extra bijzonder omdat de actrices allebei een week geleden zijn gestorven.


De innige band tussen de moeder en dochter straalt van de beelden af in de trailer. Carrie en Debbie wonen zelfs naast elkaar en Carrie zegt: 'Ik ben mijn moeders beste vriendin'. De docu komt aankomende zaterdag voor het eerst op televisie bij HBO in de Verenigde Staten. 

Debbie en Carrie konden niet zonder elkaar. Dat is ook gebleken toen Carrie vorige week stierf. Haar moeder blies een dag later haar laatste adem uit en zou als laatste woorden hebben gezegd: 'Ik wil bij Carrie zijn'. 

 

Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!