×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Geus komt terug als Smaakpolitie

05.01.2017 -

Rob Geus is vanaf volgende week weer op de buis als Smaakpolitie. Gehuld in de witte labjas en gewapend met zijn inspectiekoffertje neemt Rob vanaf 11 januari weer een kijkje in de keuken van horecazaken.


De smaakpolitie keert na drie jaar afwezigheid terug bij SBS6. In de eerste aflevering ziet Rob hoe een restauranthouder in het oosten van het land een klopboormachine gebruikt om sauzen te mengen. Daar wordt Rob niet vrolijk van.

In het laboratorium neemt hij opwarmmaaltijden van verschillende toko’s onder de loep. De officiële onderzoeksresultaten liegen er volgens SBS niet om. Driekwart van de geteste nasimaaltijden was niet in orde. Zelfs de gevaarlijke bacterie Listeria werd aangetroffen.

Foto: BuzzE

Reacties