×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Koningin Elizabeth werd bijna neergeschoten door paleiswacht'

05.01.2017 -

Koningin Elizabeth heeft een nachtelijke wandeling bijna met haar leven moeten bekopen. De negentigjarige Britse vorstin wandelde ooit midden in de nacht rond door een paleistuin, toen een paleiswacht haar aanzag voor een indringer.


'Wie is daar?', riep de wacht volgens The Times. Toen hij zag dat Elizabeth een wandelingetje maakte omdat ze niet kon slapen, schrok hij. 'Bloody hell, majesteit, ik had u bijna neergeschoten.' Vanwege die opmerking verwachtte de paleiswacht een reprimande van de koningin, maar zij zag de humor van het incident wel in. 'Het is in orde. De volgende keer bel ik vooraf even zodat je niet hoeft te schieten.'
 

Het zou niet de eerste keer zijn dat een lid van de Britse koninklijke familie wordt aangezien voor een indringer. Prins Andrew, Elizabeths zoon, werd in 2013 staande gehouden door agenten toen hij door de tuinen van Buckingham Palace wandelde.

Foto: BuzzR

Reacties