×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robert ten Brink wordt weer opa

04.01.2017 -

Wat een mooi nieuws voor Robert ten Brink! De presentator wordt weer opa. Zijn oudste dochter Nina is zwanger.


Dat laat hij weten aan Vriendin. Stiekem hoopt opa Robert nu wel op een meisje, want hij heeft al twee kleinzoons. Nina heeft al een zoontje en ook dochter Isabel heeft al een kleine vent. Jongetjes is de presentator natuurlijk niet gewend, want zelf heeft hij maar liefst vijf dochters. 

'Die twee jongens zijn best heftig hoor', vertelt Robert. 'Het is Captain America hier en superhero daar. Daarbij ben ik blij met mijn dochters en zelf ook meer aan meisjes gewend.' Hopen voor hem dus dat hij nu een kleindochter krijgt. 

Op de foto zie je Robert met zijn dochter Nina. 

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!