×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Depp haalt opnieuw uit naar Amber Heard

04.01.2017 -

Amber Heard houdt haar scheiding van Johnny Depp op om langer in de belangstelling te staan. Dat beweert de acteur volgens E! in rechtbankpapieren.


De actrice diende volgens de site een klacht in bij de rechtbank omdat Johnny nog niet het hele bedrag uit hun schikking zou hebben overgemaakt, en haar bovendien geen toegang zou geven tot hun huizen, waardoor zij het zonder haar deel van de meubels moet stellen. Ook zou hij weigeren de auto van Amber op haar naam te laten zetten.

De advocaten van Johnny reageerden deze week. 'Haar verzoek is wettelijk gezien onnodig en dient alleen maar om haar hernieuwde media-aandacht te geven en haar reputatie op te hangen aan die van Johnny', zou er in de papieren staan. 'Het is zonde van de beperkte tijd van de rechtbank en een schaamteloze poging de juridische kosten te verhogen.'

Foto: BuzzE

Reacties