×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heather Locklear weer in afkickkliniek

04.01.2017 -

Heather Locklear heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dat zou voor de actrice dan de vijfde keer in negen jaar zijn.


Na berichten over haar opname gaf Heather de site een niet al te duidelijke verklaring, meldt E!. "Ik voel me geweldig en neem stappen om mijn leven te beteren en te verrijken", aldus de 55-jarige ster, die bekend werd met series als Dynasty en Melrose Place. "Momenteel werk ik aan wat losse eindjes om er weer vol tegenaan te kunnen in 2017."

De actrice worstelde in het verleden met een alcohol- en medicijnverslaving. Radar Online meldt dat ze na de feestdagen dronken en onder de invloed van pillen aankwam bij een kliniek in Malibu. Ze zou direct opgenomen zijn in een privévertrek en niemand anders zien dan haar therapeuten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties