×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon voor Janet Jackson

03.01.2017 -

Janet Jackson is bevallen van haar eerste kindje. De vijftigjarige zangeres zette dinsdag een zoon op de wereld, bevestigt haar woordvoerder.


Janet en haar man Wissam Al Manna hebben het jongetje de naam Eissa gegeven. De bevalling verliep voorspoedig en zonder problemen.

Janet verraste vorig jaar haar fans met de aankondiging dat er een kleine op komst was. In april annuleerde ze alle resterende concerten van haar Unbreakable Tour om zich volledig te richten op het krijgen van een baby. In een video suggereerde ze destijds al dat dat gelukt was, maar het duurde tot oktober tot Janet eindelijk zelf bevestigde dat ze zwanger was. Wanneer de uitgerekende datum was, bleef echter geheim.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties