×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Jan Rens: 'Nieuwe serie wordt heftig maar vrolijk'

03.01.2017 -

Peter Jan Rens noemt de realityserie Doen ze ‘t of doen ze ’t niet?, die dinsdag op RTL5 begint, behoorlijk heftig. De reallifesoap volgt Peter Jan en zijn verloofde Virginia van Eck op weg naar hun huwelijksdag.


In de serie is volgens Peter Jan te zien welke acties hij en Virginia moeten ondernemen om hun relatie goed te houden. 'Het wordt een heftige serie denk ik, maar wel vrolijk', zei Peter Jan dinsdag tegen Frank Dane in de ochtendshow van Radio 538. 'Deze reality kenmerkt zich wel door het feit dat ik een verhouding heb met een 44 jaar jongere vrouw die nogal eens wat problemen geeft', zegt Peter Jan over zijn knipperlichtrelatie.

Volgens Peter Jan Rens (66) zijn de camera's heilzaam voor de relatie. 'En door met haar te trouwen probeer ik mij volledig aan haar te binden zodat ik haar nooit meer kwijtraak. Een grote binder is natuurlijk ook onze dochter. Dat zijn eigenlijk de dingen die ik uithaal om gelukkig te worden met Virginia en mijn dochter.'

'Reality ligt me wel', zegt Peter Jan. 'Ik vind het fantastisch om te doen. Ik heb nog nooit zoveel eerlijke ongegeneerdheid meegemaakt. Als ik het terugzie denk ik 'Oei, dit gaat wel heel ver', maar ik vind het wel boeiend om het mensen te laten zien. Ik denk dat er een hoop vooroordelen verdwijnen.'

Foto: BuzzE

Reacties