×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carice van Houten schermt gezicht zoontje op alle mogelijk manieren af

03.01.2017 -

Carice van Houten lijkt haar zoontje graag nog een beetje te willen beschermen voor de buitenwereld. De actrice deelt een kiekje van haar met haar oogappeltje, maar schermt het gezicht van Monte af met een grote smiley.


Die foto heeft ze gedeeld op Instagram. Ondanks dat het ventje onder het grote gele tekeningetje recht in de camera lijkt te kijken, wil Carice dus niet dat haar volgers het gezicht van Monte zien. De Game Of Thrones-actrices is wel vol te zien en het is duidelijk hoe blij en trots ze op haar kindje is met de manier waarop ze naar hem kijkt. 

De volgers van de actrice kunnen er wel om lachen. Ze schrijven reacties als: 'Dwing hem geen glimlach op' en 'Je baby is een beetje geel ben ik bang'. Ook Chantal Janzen kon het niet laten om een grappige reactie te plaatsen. 'Hij lijkt echt op je', schreef de presentatrice. 

Monte is het eerste kindje van Carice van Houten en Guy Pearce. Hij werd op 29 augustus geboren. 

Foto: Instagram Carice van Houten

Reacties