×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Everon Jackson Hooi uit de onderbroeken

02.01.2017 -

Everon Jackson Hooi zet een punt achter zijn eigen onderbroekenlijn. In goed overleg met de andere aandeelhouder heeft de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur besloten om uit de onderneming te stappen, laat hij weten via Twitter.


"Na ruim anderhalf jaar hebben we besloten om Bolas te verlaten. Het was een fantastische ervaring, we hebben hele mooie dingen mogen meemaken en veel geleerd", schrijft Everon. "Ik voel veel dankbaarheid voor alle mensen die ons hebben geholpen om deze droom te mogen realiseren."

Everon is inmiddels alweer bezig met enkele nieuwe plannen. "Mijn ondernemersgeest is zodanig geprikkeld dat ik met nieuwe projecten zal blijven komen", belooft hij.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties