×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kleine Spice Girls-reünie: Mel C en Victoria Beckham zingen samen

02.01.2017 -

Het was extra groot feest voor Spice Girls-fans met Oud en Nieuw. Op de Malediven stond Mel C. op het podium om te zingen en Victoria Beckham is toevallig ook daar vakantie aan het vieren. Mel zette de Spice Girls-hit 2 Become 1 in en Posh Spice kon het niet laten ook het podium te beklimmen.


Het magische moment is vastgelegd op video door mensen in het publiek. De dames stonden innig gearmd terwijl ze het lied zongen. 

Mel C., ook wel bekend als Sporty Spice, plaatste ook een kiekje van het moment. 'Kaarslicht en soul voor altijd. Een geweldige start van 2017', schreef ze erbij. 

Opvallend is wel dat juist deze twee voormalig Spice Girls-leden nee hebben gezegd tegen een reünie. De andere dames, Geri, Mel B. en Emma komen wel weer bij elkaar. 

 

Why am I not spending New Year's Eve in the Maldives where Melanie C and Victoria Beckham are singing together

Een video die is geplaatst door Mikey Pop (@djmikeypop) op

 

Candle light and soul forever A wonderful start to 2017 xxx

Een foto die is geplaatst door Melanie C (@melaniecmusic) op

Foto: Instagram Melanie C.

Reacties