×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Andries Knevel: 'Mijn herstel verloopt langzaam'

02.01.2017 -

EO-coryfee Andries Knevel is aan de beterende hand. ''Mijn herstel verloopt langzaam maar gestaag', liet Knevel maandag op Twitter weten.


De EO-presentator herstelt van een dubbele longontsteking die het gevolg was van een legionellabesmetting die hij had opgelopen in het buitenland.

Begin december kwam hij weer thuis na een ziekenhuisverblijf van een maand, waarvan hij 21 dagen op de intensive care lag. Het is nog onbekend wanneer hij weer radio- en televisieprogramma's kan presenteren.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!