×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sabia Bouhlarouz gaat acteren

02.01.2017 -

Sabia Bouhlarouz gooit het over een andere boeg. De voormalig voetbalvrouw gaat acteren en dat gaat ze doen in een Nederlandse serie.


Dat heeft ze bevestigd aan de Duitse krant Bild. Ze heeft een rol aangeboden gekregen in een serie, maar welke is niet bekend. 'Ik vind acteren heel spannend, maar ik weet nog niet of ik me zeker genoeg voel en of het goed gaat met mijn kinderen als ik in Nederland voor de camera's zal staan', laat ze weten aan de krant. 

Toch is het niet de eerste keer dat Sabia in een Nederlands televisieprogramma verschijnt. Ze heeft meegedaan aan Ranking The Stars afgelopen jaar en in 2015 was ze jurylid bij Mindmasters Live. 

Foto: Reni van Maren

Reacties