×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emotioneel afscheid: Kinderen Daphne Deckers en Richard Krajicek echt uitgevlogen

02.01.2017 -

Een heftige dag voor Daphne Deckers en Richard Krajicek. De twee hebben vandaag afscheid moeten nemen van hun zoon en dochter.


Zowel Emma als Alec gaat vandaag het huis uit. Niet naar een studentenstad in Nederland, nee beide koters vertrekken naar het buitenland. 

Emma (18) gaat studeren in LA aan de American Academy of Dramatic Arts. Twee jaar lang gaat ze daar een opleiding volgen. Alec (16) werkt hard aan zijn tenniscarrière en vertrekt daarvoor ook naar het buitenland. 

Vandaag hebben de trotse ouders hun kinderen naar het vliegveld gebracht. 'Ik heb zojuist mijn allerliefste Emma en Alec uitgezwaaid op Schiphol - allebei onderweg om hun eigen dromen te gaan verwezenlijken. Ik ben supertrots en blij en emotioneel en alles door elkaar', schrijft Daphen bij een kiekje van haar kinderen. 

 

Next stop: Los Angeles #onmywaytotheairport

Een video die is geplaatst door Emma Deckers (@emmadeckers) op

Foto: Instagram Daphne Deckers

Reacties