×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Timur Perlin onverwachts terug op de radio

02.01.2017 -

Timur Perlin zorgde in de nachtelijke uren voor een verrassing door onaangekondigd terug te keren op de radio. Timur kondigde in het najaar nog aan te stoppen met radiomaken.


'Na acht jaar 3FM wil ik weer eens wat anders doen', zei Timur destijds. 'Wát was heel lang de grote vraag, totdat ik deze zomer merkte hoe gelukkig ik werd van helemaal niks doen: gewoon een beetje flierefluiten.'

In het nieuwe jaar moet Timur toch aan de bak. Hij presenteert op zondagnacht namelijk Studio T op NPO Radio 2, dat deels de plek inneemt van het geschrapte programma Musical Moods van Frits Sissing. Het is Timurs debuut op Radio 2.

Hij presenteerde eerder programma's op 3FM, met Ramón Verkoeijen.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!