×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pasgeboren kleinzoon Susan Sarandon brak schedel

02.01.2017 -

De pasgeboren zoon van Eva Amurri, de dochter van Susan Sarandon, heeft vorig jaar zijn schedel gebroken. Net na Thanksgiving liet de nachtzuster hem vallen en knalde hij met zijn hoofd op de harde vloer.


Dat vertelt Eva in een blog op haar site. 'Een paar dagen na Thanksgiving is onze nachtzuster in slaap gevallen terwijl ze Major vasthield. Ze liet hem vallen en hij brak zijn schedel op de hardhouten vloer. Ik en mijn vriend waren aan het slapen, maar werden wakker van de knal van zijn hoofdje op de vloer en de hysterische schreeuwen daarna.' 

'Hij had een gebroken schedel en een bloeding op zijn brein', gaat Eva verder. 'Met een ambulance werd ij naar het ziekenhuis gebracht waar ik twee vreselijke dagen met hem doorbracht terwijl hij spoedhulp kreeg en verder werd getest.' De dochter van Susan heeft er naar eigen zeggen een post-traumatische stress-stoornis aan over gehouden. 'Dit waren de meest traumatische en angstige dagen van mijn leven. En dat is nog een understatement.' Gelukkig is haar zoontje Major er goed vanaf gekomen. Hij heeft geen schade opgelopen aan de hersenen en verder niets gebroken. 

Volgens Eva is het nu moeilijk voor haar om Major aan iemand toe te vertrouwen. 'We hebben zeker geen nachthulp meer, maar pas afgelopen week durfde ik weer iemand overdag toe te laten om me te helpen met mijn zoon. Maar als ik Major hoor huilen, komen de herinneringen aan het verschrikkelijke moment van het ongeluk op. Ik krijg een paniekaanval dan.' 

Voor de rest is het ook niet zo goed met de moeder gesteld op dit moment. 'Ik heb geen eetlust meer, ik voel me misselijk, ik word bang van de kleine ongemakjes die hij heeft en ik word soms duizelig.' Ze denkt dus aan PTSS, mogelijk gelinkt aan postnatale depressie. Eva neemt nu even vrij van haar blog om te focussen op haarzelf. 

Major, het zoontje van Eva en haar echtgenoot Kyle Martino, werd geboren op 20 oktober. Ze hebben ook nog een dochtertje, genaamd Marlowe. 

Foto: Instagram Eva Amurri

Reacties