×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Wesley Sneijder maakt zich grote zorgen

02.01.2017 -

De moeder van Wesley Sneijder hoopt dat haar zoon met zijn gezin weggaat uit Istanbul. Ze reageerde op de aanslag op nachtclub Reina in Istanbul, waarbij tientallen mensen om het leven zijn gekomen.


Yolanthe, was een vaste bezoeker van de nachtclub, zo werd zondag duidelijk. Wesley's moeder Sylvia zegt tegen Shownieuws dat haar zoon direct op de hoogte was van de aanslag. ‘’Ze zijn op vakantie. Gelukkig wel’’, vertelt ze.‘’Wat als zij daar wel waren geweest en daar oud en nieuw hadden gevierd? Wat dan?’’, vraagt de moeder van de speler van Galatasaray zich verder af.

Sylvia stelt er iedere dag mee bezig te zijn dat haar familieleden ‘’daar’’ zitten. ‘’Ik hoop iedere dag weer dat er niks gebeurt. Wesley moet natuurlijk gewoon weer daar naartoe om te voetballen. Het is iedere dag hopen en bidden dat ze daar eigenlijk weggaan.’’

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Wesley Sneijder

Reacties