×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwjaarsoptreden Mariah Carey ging mis

01.01.2017 -

Het optreden van Mariah Carey bij het traditionele aftelmoment tijdens de jaarwisseling op Times Square in New York verliep, op zijn zachtst gezegd, niet geheel vlekkeloos.


De schaars geklede Carey begon met het zingen van het traditionele Auld Lang Syne, tot zover geen vuiltje aan de lucht. Maar toen ze haar nummer Emotions inzette, ging het helemaal mis. Het zingen van Mariah liep in het geheel niet synchroon met de ingestarte geluidsband. De oorzaak bleek een technische fout, waardoor de zangeres zichzelf niet hoorde en het geheel uitmondde in een slecht playback-optreden, meldt New York Times.

Terwijl de muziek doorging en Mariah's dansers hun act bleven uitvoeren alsof er niets aan de hand was, gaf de zangeres er de brui aan. Met haar lippen stijf op elkaar en haar hand op haar heup liet ze duidelijk blijken op zijn zachtst gezegd niet blij te zijn met het verloop van het optreden, dat live werd uitgezonden in de Verenigde Staten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties