×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

M*A*S*H*-kapelaan William Christopher overleden

01.01.2017 -

William Christopher is zaterdag overleden. Hij was vooral bekend van zijn rol als de Amerikaanse legerkapelaan Mulcahy in de langlopende hitserie M*A*S*H*.


William Christopher, die 84 jaar werd, kreeg achttien maanden geleden te horen dat hij kanker had. Hij stierf in zijn huis in Pasadena, Californië.

Christopher speelde ruim elf jaar lang de rol van de kapelaan in M*A*S*H*, de serie die van 1972 tot 1983 liep en zich fictief afspeelde in de Koreaanse Oorlog.

De laatste aflevering van de serie werd in 1983 door 106 miljoen mensen bekeken, waarmee het de best bekeken tv-serie was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!