×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke van Lexmond deelt eindelijk foto van babybuik

31.12.2016 -

Lieke van Lexmond is met haar man en zoontje lekker op vakantie. Daar kijkt ze terug op het afgelopen jaar en met een reflectie op 2016 deelt de actrice eindelijk een foto van haar babybuik.


De presentatrice maakte drie maanden geleden bekend dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Ze krijgt weer een zoontje, maakte ze samen met toekomstig oudere broer Vik bekend. 

Nu loopt Lieke over een prachtig wit strand met mooi weer. In een bikini, waar haar zwangere buik goed in uitkomt. Eindelijk krijgen we de actrice te zien met haar mooie buik. Wanneer ze precies uitgerekend is, is niet bekend. 

Lieke heeft een mooi jaar gehad. Ze stapte in het huwelijksbootje met haar Bas, heeft weer programma's mogen presenteren, speelt mee in de nieuwe serie Centraal Medisch Centrum en is dus ook nog zwanger. 

Foto: Instagram Lieke van Lexmond

Reacties