×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Toprak Yalçiner wil terug in GTST

31.12.2016 -

Toprak Yalçiner wil graag terug in GTST. “Als de schrijvers zin hebben om het iedereen in Meerdijk weer even moeilijk te laten maken door de terugkomst van Nuran, dan zeg ik zeker geen nee”, zegt de actrice.


“Ik mis het spelen in de soap weleens”, laat ze zich ontvallen. Overigens heeft ze het nu druk met de serie Centraal Medisch Centrum (CMC). Het is alleen nog niet helemaal zeker of er een tweede seizoen komt. Volgens de actrice wordt daar binnenkort een beslissing over genomen.

In CMC speelt Toprak een hoofdverpleegkundige. Maar als het kan, zou ze ook wel eens een gevaarlijke vrouw willen spelen. “Iets duisters, of iets in de onderwereld”, legt ze uit. Een andere wens is dat ze een rol krijgt waarin ze er heel anders uit moet zien. “Dat je qua haar en make-up ineens heel anders bent dan normaal.”

In een gesprek met YourDailyLife.nl komt Toprak ook nog even terug op het incident in Carlo’s TV Café. De presentator liet per ongeluk verkeerde foto’s zien uit de naaktshoot die de actrice deed voor JFK Magazine. “Ik was niet boos”, zegt ze. “Boosheid heeft geen zin. Het enige wat ik dacht was: ik moet mijn agent nu meteen bellen. En gelukkig werd het opgelost.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties