×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nabestaanden nemen afscheid van Zsa Zsa Gabor

31.12.2016 -

Goede vrienden en familie hebben vrijdag in Beverly Hills afscheid genomen van Zsa Zsa Gabor. De Hollywoodlegende overleed op 18 december op 99-jarige leeftijd aan een hartaanval.


Tijdens een intieme ceremonie werd nog één keer stilgestaan bij het leven van de van oorsprong Hongaarse diva. Voorin de kerk stond de goudkleurige, vierkante urn naast een bos roze rozen en een foto van Zsa Zsa.

Weduwnaar Prinz von Anhalt was de eerste die het woord nam. “De kerk zit niet vol omdat de timing slecht is”, zei hij volgens People. Veel vrienden van het stel misten de herdenkingsdienst vanwege vakanties. Von Anhalt vertelde vervolgens over zijn leven met Gabor.

Zsa Zsa’s urn wordt overgebracht naar het beroemde Westwood Village Memorial Park in Los Angeles. Haar dochter en jongere zus liggen daar begraven. Ook sterren als Marilyn Monroe, Gene Kelly, Farrah Fawcett en Dean Martin vonden er hun laatste rustplaats.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties