×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Autopsie George Michael geeft geen uitsluitsel'

30.12.2016 -

Het is nog niet bekend waaraan George Michael is overleden. De autopsie die is uitgevoerd gaf naar verluidt geen uitsluitsel.


Dat meldt TMZ. De politie zegt dat er meer testen zullen worden gedaan om vaststellen waaraan George is overleden in zijn slaap, Eerste Kerstdag. Er zouden ook toxicologisch onderzoek gedaan gaan worden. Dit is om bijvoorbeeld het gebruik van drugs en alcohol vast te stellen. 

Volgens ingewijden is er geen bewijs dat de zanger een overdosis genomen zou hebben, maar het is wel opvallend dat de autopsie geen uitsluitsel heeft gegeven over zijn doodsoorzaak. Volgens de politie is de dood 'niet uitgelegd, maar ook niet verdacht'. 

George Michael worstelde al jaren met drugsgebruik. De laatste maanden voor zijn dood was hij ook erg veel aangekomen. De geruchten dat hij aan heroïne verslaafd was laaiden ook weer op na zijn dood. 

Foto: YouTube

Reacties