×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit heeft het aan de stok met... Jan Smit

30.12.2016 -

Jan Smit zijn naamgenootje was niet zo blij met hem. Een andere Jan Smit dan de zanger is de reclames van hem voor een opticien helemaal zat en meldde dat even aan de Volendamse zanger. Maar Jan had wel een weerwoordje.


De televisiekijker stuurde op Twitter: 'Nog 2 dagen. Dan zijn we verlost van de reclame met Jan Smit.' De zanger zag het en had zijn woordje wel klaar. 'Nou naamgenoot, ben sneller terug dan je denkt hoor! Met een gloednieuwe campagne. Fijne jaarwisseling Jan!', grapt de zingende Jan. 

Gelukkig voor de zanger zijn er genoeg fans die de reclames wel leuk vinden. Sommigen vinden zelfs dat de commercials wel vaker voorbij mogen komen. 

 

Foto: Reni van Maren

Reacties