×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vriendje Taylor Swift in de boeien geslagen

30.12.2016 -

Conor Kennedy, het ex-vriendje van Taylor Swift, is donderdag gearresteerd nadat hij bij een vechtpartij betrokken raakte in een discotheek in Aspen, Colorado. Dat meldt People.


Volgens agent Rick Magnuson trok Kennedy een andere bezoeker aan zijn shirt en sloeg hem vier keer op het achterhoofd. De kleinzoon van Robbert F. Kennedy, de vermoorde senator en broer van vermoorde president Kennedy, is vervolgens ingerekend en wanordelijk gedrag ten laste gelegd.

De 22-jarige Conor Kennedy heeft een moeilijke jeugd gehad nadat zijn moeder in 2012 op 52-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. In 2012 heeft hij een kortstondige relatie met zangeres Taylor Swift en in 2013 werd hij opgepakt voor de deur van het Witte Huis waar hij protesteerde tegen de aanleg van een oliepijpleiding dwars door de VS.

Kennedy heeft wel excuses aangeboden aan agenten en vertelde dat de man met wie hij in gevecht raakte een vriend van hem had beledigd. Toch hangt hem een jaar gevangenisstraf en een boete van 2650 dollar boevne het hoofd.

Foto: BuzzE

Reacties