×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charlie Sheen smeekt om dood Donald Trump

29.12.2016 -

Charlie Sheen heeft op Twitter fel uitgehaald naar de media vanwege de reacties op een tweet die hij eerder had geplaatst. Daarin schreef hij eerst ‘Beste God’. Daarna kwam de zin ‘Trump next, please’. Die herhaalde hij een paar keer.


Volgens media hoopte de acteur dat de pas gekozen Amerikaanse president de volgende beroemdheid zou zijn die zou overlijden. De media in Amerika dook op de tweet en sprak er schande van.

Sheen spreekt daar weer schande van in een tweet die hij nog geen dag na zijn eerste bericht verstuurde. Daarin schrijft hij dat de media stemming maken. Hij noemt de aantijgingen benepen, paranoïde en idioot. Verder stelt de acteur dat de media willens en wetens uitingen die mensen op social media plaatsen uitvergroten en verdraaien.

Of Sheen echt hoopt dat Trump overlijdt, laat hij in het midden. Hij eindigt zijn tirade met de opmerking dat de media zich nergens mee moeten bemoeien. “Ik was in gesprek met God.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties