×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gezamenlijke uitvaart voor Carrie Fisher en Debbie Reynolds

29.12.2016 -

Debbie Reynolds en haar dochter Carrie Fisher krijgen hoogstwaarschijnlijk een gezamenlijke uitvaart. Het valt te verwachten dat de nabestaanden van beide actrices een dubbele uitvaart organiseren, meldt TMZ.


Debbie Reynolds overleed woensdag op 84-jarige leeftijd, een dag nadat haar dochter Carrie Fisher (60) was gestorven aan de gevolgen van een zware hartaanval.

Reynolds, onder meer bekend van haar rol in de filmklassieker Singin' in the Rain, was woensdag in Beverly Hills op bezoek bij haar zoon Todd. Samen regelden ze de begrafenis van Fisher, wereldberoemd vanwege haar vertolking van Prinses Leia in de Star Wars-films. Na een vermoedelijke beroerte werd Reynolds met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze overleed. "Ze wilde bij Carrie zijn", zei Todd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties