×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Adele tijdens kerst in het huwelijksbootje gestapt'

29.12.2016 -

Zou het dan echt gebeurd zijn? De geruchten dat Adele zou trouwen met de kerstdagen deden al een tijdje de ronde. Nu is ze gespot met een ring en kan het bijna niet anders dan dat ze haar jawoord heeft gegeven aan Simon Konecki.


De 28-jarige zangeres werd in Los Angeles gespot met een nieuwe, goudkleurige ring om haar vinger. Daily Mail publiceerde foto’s van Adele met het sieraad. Door te trouwen tijdens een schoolvakantie kon Simons negenjarige dochter uit een eerder huwelijk de intieme huwelijksceremonie bijwonen.

Adele en de 42-jarige Simon zijn zo’n vijf jaar samen. Samen hebben ze een zoontje, de vierjarige Angelo. Vorige maand zouden Adele en Simon zich hebben verloofd.

Foto: BuzzE

Reacties