×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Jamie Saunders bedreigt oudere broer Dean

28.12.2016 -

Er is een flinke ruzie in de familie Saunders. Jamie Saunders heeft het helemaal gehad met zijn oudere broer Dean. In een video zegt hij dat er een 'grote bom gaat ontploffen'.


Daarnaast maakt hij Dean uit voor 'teringlijer, pannekoek, hond, sadist en egoïst'. Het is duidelijk dat de twee verwikkeld zijn geraakt in een flinke familieruzie. Volgens Jamie licht Dean de familie op, terwijl hij zelf veel zwart werkt. 

Ook heeft hij Jamie 'onder de bus gegooid', wat betekent dat Dean zijn broertje opoffert om er zelf beter van te worden. De jongste Saunders heeft ook een advies voor mensen die ook niet blij zijn met zijn oudere broer. 'Zeg het maar tegen hem, hij doet toch niks. Tenzij je een vrouw bent, dat weten we allemaal.' Hij refereert hiermee aan de veroordeling van Dean omdat hij zijn vriendin sloeg. 

Zelf is Jamie ook geen lieverdje. Hij heeft ook al een veroordeling voor mishandeling gehad. Dean is in ieder geval goed geschrokken van zijn jongere broertje. 'Een week geleden kreeg ik een brief van hem waarin hij 5000 euro eist binnen 24 uur, 'anders maak ik jou helemaal kapot'. Ik heb ook zaterdag al een melding gedaan bij de politie. Ik heb mijn huis helemaal laten beveiligen met camera's. Twee weken geleden had ik een poging tot inbraak. Hij had namelijk gezegd dat hij 'een paar polen zou langssturen'', vertelt Dean aan Shownieuws. 

Jamie vertelt ook over het ultimatum dat hij had gesteld. Doordat Dean hier niet aan had voldaan, werd hij alleen maar nog bozer. Dean zegt tegen Shownieuws dat zijn broertje aan cocaïne verslaafd is en dat het daardoor zo mis gaat. 'Hij is echt in staat om een bom te laten ontploffen. We zijn doodsbang. Ik hoop dat hij opgepakt wordt of in een kliniek komt.'

 

Foto: Reni van Maren

Reacties