×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriend George Michael vertelt hoe hij hem dood en alleen vond

28.12.2016 -

Fadi Fawaz, de vriend van de op 53-jarige leeftijd overleden George Michael, heeft verteld over hoe hij zijn geliefde vond. 'Ik kwam langs om hem wakker te maken en hij was er gewoon niet meer.'


Dat vertelt Fadi in een interview met Daily Telegraph. 'We zouden naar een kerstlunch gaan. Ik kwam langs om hem wakker te maken en hij was er gewoon niet meer, hij lag vredig in bed.' Hoe de ster is gestorven is nog altijd niet bekend. 'We weten nog niet wat er is gebeurd', vertelt Fadi. 

Wel wordt er gespeculeerd over een heroïneverslaving en dat hij daardoor een hartstilstand kreeg. Volgens George zijn manager is het inderdaad zo dat hij een hartstilstand had, maar over een verslaving heeft hij het niet gehad. 

Ook Fadi praat niet over een eventuele verslaving. 'Alles was heel ingewikkeld de laatste tijd, maar George keek zo uit naar Kerstmis en ik ook. Nu is alles verpest. Ik wil dat mensen hem herinneren zoals hij was - een prachtig mens.'

Net na de dood van de zanger twitterde zijn vriend ook al over hem. 'Het is een kerst die ik nooit zal vergeten. Mijn partner vredig dood in zijn bed vinden was het eerste wat ik in de morgen zag.. Ik zal nooit stoppen met je te missen xx', schreef hij toen. Vandaag deelt Fadi ook nog een clip van George. 'Mijn schatje', zette hij daarbij. 

Foto: Twitter Fadi Fawaz

Reacties