×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'George Michael wordt naast z'n moeder begraven'

28.12.2016 -

George Michael zal naast zijn moeder op de Highgate Cemetary in Londen worden begraven. Lesley Panayiotou, zoals de moeder van de zanger heette, overleed in 1997 aan de gevolgen van kanker. Het verlies was een enorme klap voor Michael, die volgens vrienden een hechte band had met zijn moeder. "Dit is wat hij wilde", aldus een ingewijde over de laatste wens van Michael.


"Eindelijk kan hij rusten bij zijn moeder", laat een vriend van de familie weten. Bronnen melden dat Michael duidelijk was over de plek waar hij begraven wilde worden. Een medewerker van de Highgate Cemetary laat aan The Sun weten dat de moeder van de zanger is begraven in een familiegraf dat plek biedt voor Michael.

Ondertussen zwelt de bloemenzee voor het huis van de Wham!-zanger in Londen aan. De nabestaanden van Michael lieten dinsdag in een verklaring weten "dankbaar en ontroerd te zijn van het medeleven van zijn fans". Wanneer George Michael wordt begraven is nog niet bekendgemaakt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties