×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britney Spears doodverklaard op Twitter door hackers

26.12.2016 -

Fans van Britney Spears hebben maandag de schrik van hun leven gekregen. Op Twitter verschenen berichten dat de zangeres zou zijn overleden, maar dat bleek al snel niet waar.


De geruchten over Britney's dood werden gevoed door het officiële account van Sony Music Global. De platenmaatschappij meldde dat de zangeres was omgekomen bij een ongeluk en dat er 'later' meer bekend zou worden gemaakt. Op vrijwel hetzelfde moment volgde er een tweet van het account van zanger Bob Dylan: 'Rest in peace @britneyspears', luidde het bericht, aangevuld met een huilende smiley.

Fans verkeerden daarna korte tijd in onwetendheid totdat de tweets werden verwijderd. Hackersgroep OurMine heeft de verantwoordelijkheid opgeëist. De groep hackte eerder accounts van onder meer Marvel en Netflix en het computersysteem van het magazine Variety.

Foto: BuzzE

Reacties