×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sarah Michelle Gellar blundert op Twitter

26.12.2016 -

Sarah Michelle Gellar heeft op Twitter een pijnlijke vergissing gemaakt door per ongeluk te rouwen om Boy George in plaats van George Michael. De Amerikaanse actrice herstelde haar fout snel.


"Wil je me echt pijn doen? Ik denk het wel 2016 #ripboygeorge Ik was een van je grootste fans", schreef Gellar in de veronderstelling dat Boy George was overleden. Toen ze haar fout ontdekte, verwijderde de actrice haar tweet. Ze was naar eigen zeggen verkeerd geïnformeerd. "Bedankt dat jullie mij corrigeerden. Het blijft triest."

"En voor de duidelijkheid: ik ken wel degelijk het verschil tussen Boy George en George Michael", vervolgde Gellar, vooral bekend als Buffy The Vampire Slayer. "Mijn intenties waren goed. Dit is waarom ik eigenlijk nooit reageer op dergelijke dingen. Lesje geleerd."

George Michael overleed zondag op 53-jarige leeftijd. Hoogstwaarschijnlijk is hartfalen hem fataal geworden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties