Anna Drijver breekt met minnaar!

Na een moeizame breuk met acteur Tycho Gernandt had actrice Anna Drijver weer een nieuwe liefde gevonden, maar ook deze relatie is inmiddels alweer voorbij.

Op een modeshow in Amsterdam afgelopenzomer verscheen Anna met een man, die ze officieel haar vriend noemde. Hetliefdesgeluk spatte van het  koppelaf. Geluk dat Anna door iedereen dubbel en dwars  gegund werd, nadat ze een lange periode van verdriet haddoorgemaakt na haar breuk met Tygo Gernandt. In hem dacht Anna de man van haarleven te hebben gevonden en de klap van de breuk dreunde een tijdlang bij  haar na. “Ik kon me gewoon nietvoorstellen dat het leven met iemand anders ook leuk zou kunnen zijn,” verteldeAnna daar al eens over.

Met haar zomerliefde, wiens naam Bouz zouzijn, leek Anna echter toch weer dezelfde lol in het leven te hebben gevondenals eerder met Tygo. Helaas: ook aan dat geluk is inmiddels een einde gekomen.Op een recent showbizzfeest liet Anna zich ontvallen dat  haar relatie inmiddels voorbij is. “Ikheb 1 keer een zomerliefde meegenomen en iedereen had het meteen over ons. Datis nu over en dat is maar goed ook.”

Over het hoe en waarom van de breuk weigertAnna echter te praten, en ook wil ze niet vertellen of ze inmiddels wellichtweer een andere man aan haar zijde heeft. Met haar opmerking dat het ’maar goedook’  is dat haar romance  voorbij is, werpt Anna echter wel denodige vragen op. Want wie de beelden van haar aan de zijde van haar mooieminnaar nog vers in het geheugen heeft, kan zich toch maar moeilijk voorstellendat  de relatie op een nare manierten einde is gekomen. Hoe het ook zij: voor Anna is dus weer een droom induigen gevallen, terwijl ze haar hart al zo hard gebroken zag worden. Gelukkigdat het haar wat betreft haar carrière wel voor de wind gaat, zodat ze in elkgeval uit haar werk de nodige energie kan putten om deze  droeve periode te doorstaan…