×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De eerste kerst samen van Johnny de Mol en Anouk van Schie

25.12.2016 -

Johnny de Mol en zijn vriendinnetje Anouk van Schie vieren dit jaar voor het eerst samen kerst. Daar is nu al een kiekje van opgedoken, hoe de twee dolblij samen in kerstoutfits plezier maken tijdens de feestdagen.


Of nou ja, eigenlijk voordat de feestdagen zijn begonnen. Presentatrice Anouk van Kooijk deelde namelijk een foto van haarzelf met het gelukkige stel bij een pre-christmasfeest. Johnny liep in een gezellig kerstpak en zijn vriendin in een sexy kerstvrouwoutfit. 

Vandaag is Johnny ook weer in de feeststemming. Hij heeft een lekkere kersttrui aangetrokken en een echte kerstman zit in zijn huiskamer. Genoeg om er een gezellige dag van te maken dus!

Toch zal er wellicht ook een klein zwart wolkje over deze dagen hangen voor de familie De Mol. Hannie, de moeder van Linda en John en de grootmoeder van Johnny, overleed afgelopen week. Dit is dus hun eerste kerst zonder hun moeder en oma. 

 

Prechristmas#friends#!!

Een foto die is geplaatst door Anouk van Kooijk (@anoukvankooijk) op

 

Happy holidays All!! May you be surrounded by loved ones! #forevergrateful #love #samenzijn

Een video die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Foto: Instagram Anouk van Kooijk

Reacties