×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes geeft vriendin auto als cadeau

25.12.2016 -

André Hazes heeft zijn vriendin Monique op een bijzondere wijze verrast met kerst. Hij heeft haar namelijk een auto cadeau gedaan.


‘Wat een jaar. Wat hebben wij een hoop meegemaakt dit ene jaar. Van de geboorte van ons eerste prachtige kind, tot, helaas, ook wat dieptepunten… Wij slaan ons overal doorheen, altijd!’ schrijft André op Instagram.

‘Ik ben je dankbaar voor je liefde, voor mij en voor onze kinderen. Voor je keiharde werkzaamheden voor mij. En deze gedachtes, zetten mij aan het denken. De mix van, lekker keihard wijf en de veiligheid van onze zoon, heb ik je dit cadeau mogen geven. Er is een wens uitgekomen dat ik dit aan mijn vrouw mag geven. Jij bent bij mij vanaf seconde 1, en ik hoop totdat ik mijn laatste adem uitblaas. Ik hou van jou met heel mijn hart!!!’

Op de foto’s is te zien dat Monique hevig verrast is en dolblij met het geschenk.

Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties