×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voice-deelnemer Barbara Straathof overleden

24.12.2016 -

Zangeres Barbara Straathof is zaterdagochtend op 41-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Dat maakte het management van de voormalig deelneemster van The Voice of Holland zaterdag bekend.


'Ze heeft tot het laatst gevochten om de ziekte te verslaan, maar heeft de ongelijke strijd helaas moeten opgeven. Barbara is overleden in het bijzijn van haar geliefde Chantal', liet haar manager aan BuzzE weten in een reactie. 'Met Barbara verliezen wij een zangeres in hart en nieren, maar bovenal een prachtig, uniek, mooi, liefdevol en ongelooflijk leuk mens. Wij zijn in diepe rouw.'

Afgelopen april werd duidelijk dat Barbara kanker had. Straathof krijgt een openbare herdenkingsdienst. Ze zal vervolgens in besloten kring worden gecremeerd.

Barbara was in 2012 te zien in het derde seizoen van The Voice. Die editie van de talentenjacht werd uiteindelijk gewonnen door Leona Philippo. Twee jaar later bracht Straathof haar debuutalbum Nothing But Love uit.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE

Reacties