×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robert ten Brink vindt zichzelf geen liefdesexpert

24.12.2016 -

Robert ten Brink, die op kerstavond weer mensen bij elkaar brengt in de kerstspecial van All You Need is Love, vindt zichzelf geen expert op liefdesgebied. De presentator, vader van vijf dochters en al 35 jaar getrouwd met Roos, maar geeft daarvoor alle credits aan zijn vrouw.


"Schrijf alsjeblieft op dat ze niet alleen bloedmooi, maar ook geweldig lief is, dan zit ik weer even goed", aldus 'Dokter Love'. "Ach ik weet er net zoveel van als iedereen. Echt! Soms ontmoet ik mensen van wie ik denk: die passen nou perfect bij elkaar. En na een week is het over. Een stelletje waarbij je in beginsel hoog je wenkbrauwen optrekt, houdt het jarenlang vol."

Robert maakt geregeld de liefdesperikelen van zijn dochters mee. Echte adviezen heeft hij niet, maar hij weet toch nog wel iets mee te geven. "Je moet altijd bij jezelf blijven. Je niet anders gaan voordoen of je aanpassen aan wat de ander wil. Dat loopt uiteindelijk verkeerd af. Dat is eigenlijk het enige wat ik ervan kan zeggen. Niemand moet mijn advies overigens al te serieus nemen. Dat doen mijn dochters trouwens ook nooit!"

De All You Need is Love Kerstspecial is op zaterdag 24 december op RTL 4 te zien om 20.00 uur.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties