×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Is Yolanthe Sneijder-Cabau zwanger van haar tweede?

22.12.2016 -

Yolanthe Sneijder-Cabau hoopt op een broertje of zusje voor Xess Xava komend jaar. Maar zou ze misschien al zwanger zijn? De presentatrice lijkt mogelijk te hinten op een zwangerschap.


Haar volgers lijken het in ieder geval zeker te weten. Zij plaatsen bij de tekening waarop een poppetje hartjes zaait berichten als: 'Zeer waarschijnlijk is ze zwanger' en 'Volgens mij zegt dit meer dan alleen liefde zaaien?!'. Op de tekening zijn al drie volgroeide hartjes te zien, welke kunnen duiden op Yolanthe, haar man Wesley Sneijder en zoontje Xess Xava. Op een vierde plekje wordt gezaaid door het poppetje, wat een baby kan betekenen. 

Anderen denken juist dat Yolanthe deze tekening plaatst om haar steun te betuigen aan de slachtoffers van aanslagen de laatste tijd. In Turkije was het de afgelopen weken helaas weer raak, maar ook in Berlijn werd een aanslag gepleegd. 

Foto: Instagram Yolanthe Sneijder-Cabau

Reacties