×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ferri Somogyi: nieuwe plannen, nieuw management

22.12.2016 -

Ferry Somogyi heeft een hoop plannen voor 2017. De acteur wil bijvoorbeeld verder gaan met zijn dj-carrière. Wie nieuwe plannen heeft, heeft een nieuw management nodig, lijkt Ferri gedacht te hebben.


De GTST-acteur heeft zich aangesloen bij Bits Agency, meldt het bureau in een persbericht. Volgens hen is Ferri blij met zijn nieuwe agentschap. 'Ik wil 2017 fris en vol energie beginnen en een nieuw management past bij mijn nieuwe plannen. Zo wil ik komend jaar onder andere mijn dj-carrière verder gaan uitbouwen', staat in het persbericht. 

Bits Agency kijkt zelf ook uit naar de samenwerking. Ferri is natuurlijk nog steeds te zien als Rik de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast is hij bekend als dj Ferrie S. 

 

Foto: Reni van Maren

Reacties