‘Meghan Markle heeft goedkeuring van koningin Elizabeth binnen’

Meghan Markle heeft naar verluidt de hele koninklijke familie aan haar kant gekregen. Nadat ze prins Harry aan de haak geslagen had en zijn broer William al om haar vingers wond, zou ze nu koningin Elizabeth ook hebben weten te overtuigen dat ze helemaal bij Harry past.

Dat meldt Us Weekly. Een ingewijde vertelt aan het blad dat Elizabeth 'volledig' achter de relatie staat. En dat terwijl de koningin de vriendin van haar kleinkind nog niet eens heeft onmoet. Om dit even in perspectief te plaatsen: het duurde 5 jaar voordat Catherine de koningin ontmoette. 

'Ze is blij om Harry in een liefdevolle relatie te zien', zegt de bron. Gelukkig maar, want volgens een bron blijft een verloving niet lang uit. 'Het zou mij niets verbazen als ze zich in de lente verloven. Hij is helemaal tot over zijn oren verliefd.' 

Prins Harry en Meghan hebben nu ongeveer zes maanden een relatie. Begin vorige maand bevestigde de roodharige prins dat hij samen is met de Suits-actrice. Helaas had dit een vervelende reden, namelijk dat Meghan belaagd werd door de media en dat deze discriminerend en rascistisch waren tegen de donkere schone. Een week geleden werd het stel voor het eerst samen gekiekt in Londen.