×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nielson al sinds zijn elfde verslaafd aan roken

20.12.2016 -

Zanger Nielson is al sinds zijn elfde verslaafd aan sigaretten. Dat heeft de zanger verteld in het Glazen Huis van 3FM Serious Request.


Hij vertelde over zijn jeugd. 'Mijn ouders zijn gescheiden toen ik negen was en ik wilde denk ik een identiteit voor mezelf creëren. Stoer doen, toen ben ik ermee begonnen en was ik eraan verslaafd.'

Gemiddeld rookt Nielson zo'n tien sigaretten per dag, maar heeft hij een slechte dag dan zijn het er zo'n twintig. 'Ik ben echt verslaafd', zegt hij. De zanger vindt dat sigaretten minder makkelijk te koop moeten zijn om de huidige generatie van het roken af te houden. 

Het verhaal van Nielson heeft enige raakvlakken met het thema van het Glazen Huis. Dit jaar proberen de dj's van 3FM geld binnen te halen om te zorgen dat minder kinderen sterven aan een longontsteking. 

Natuurlijk kwam Niels Littooij, zoals Nielson zijn echte naam luidt, ook even zingen. Hij bracht een eigen, Nederlandse versie van de kerstklassieker Last Christmas ten gehore. 

 
Foto: Reni van Maren

Reacties