×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Medische gegevens Kanye West gestolen'

20.12.2016 -

Het ziekenhuis waar Kanye West vorige maand ruim een week verbleef, heeft een intern onderzoek ingesteld omdat medische gegevens van de rapper zouden zijn gestolen. Verschillende medewerkers van het UCLA Medical Center in Los Angeles zouden naar het vertrouwelijke dossier van Kanye hebben gevist, meldt TMZ.


Bronnen zeggen tegen de entertainmentsite dat tientallen mensen zijn of nog worden ontslagen. Andere ingewijden melden dat het onderzoek nog bezig is, maar dat er naar verwachting wel koppen gaan rollen. Het ziekenhuis en woordvoerders van Kanye willen niet reageren.

De rapper werd eind november opgenomen in het UCLA Medical Center vanwege psychische problemen en uitputting. Het gaat naar verluidt inmiddels beter hem. Vorige week liet Kanye zich nog zien in New York waar hij een ontmoeting had met de aanstaand Amerikaanse president Donald Trump.

Foto: BuzzE

Reacties