×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rita Ora voor miljoenen opgelicht

20.12.2016 -

Een accountant heeft Rita Ora en andere investeerders voor miljoenen opgelicht. Volgens De man zou zeker 2.7 miljoen euro hebben verduisterd.


 De accountant zou volgens de politie hebben geleefd "als een Saudische prins" van geld dat hij eigenlijk had moeten investeren in een bedrijf. De 35-jarige man is inmiddels opgepakt, meldt The Sun.

De advocaat van Rita reageerde dinsdag op de zaak. "Eén van de bedrijven waarin Rita een belang heeft, lijkt te zijn verwikkeld in een fraudezaak. De schade voor alle slachtoffers is aanzienlijk, maar slechts een deel daarvan heeft betrekking op het onderdeel waarvan Rita één van de aandeelhouders is."

De raadsman van de America's Next Top Model-presentatrice gaat ervan uit dat de schade verhaald kan worden op de verzekering.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!