×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weer een zoontje voor Tori Spelling

20.12.2016 -

Het vijfde kind van Tori Spelling is een jongetje. De actrice, vooral bekend als Donna uit Beverly Hills 90210, en haar man Dean McDermott verwachten weer een zoon.


“De jongens winnen”, zei Tori. Zij en Dean hebben al twee zoons en twee dochters: Liam (9), Stella (8), Hattie (5) en Finn (4). Ook die vier wisten niet tot maandag niet of ze een broertje of zusje kregen. Tori en Dean tuigden een kerstboom op met blauwe ballen en zo lieten ze hun kroost weten of er een jongetje of meisje onderweg is.

“Dit is de eerste keer dat we het zo groot aanpakken”, zei Tori. “Bij Liam en Stella kwamen we er bij de verloskundige achter. Bij Hattie en Finn wisten we het helemaal niet. Dit keer wilden we iets doen voor de kinderen, want zij vonden het zo spannend. We wilden iets doen als gezin!”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Tori Spelling

Reacties