×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Margot Robbie stiekem getrouwd'

19.12.2016 -

Margot Robbie is naar verluidt afgelopen weekeinde getrouwd. De 26-jarige Suicide Squad-actrice huwde in haar geboorteland Australiƫ met de Britse regisseur Tom Ackerley.


Lokale media melden dat de bruiloft zondag plaatsvond in de buurt van Dalby, Queensland, waar Margot opgroeide. Alleen familie en vrienden woonden de huwelijksvoltrekking bij.

Volgens The Courier Mail zijn Margot en Tom maandenlang bezig geweest met het plannen van hun bruiloft. Al die tijd was niet eens bekend dat de twee, die sinds 2013 samen zijn, verloofd waren.

De actrice vloog vorige week terug naar Australië. Ingewijden vertelden The Courier Mail en The Daily Telegraph dat Toms familie in Australië blijft om daar de feestdagen door te brengen met Margots naasten.

Foto: BuzzE

Reacties