×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvester Stallone wijst functie onder Trump af

19.12.2016 -

Sylvester Stallone heeft een functie die de gekozen president Donald Trump hem vorige week aanbod, vriendelijk afgewezen.


De Daily Mail schreef donderdag dat de komende president van de VS de Rocky-acteur een cultuurpositie had aangeboden. Hoogstwaarschijnlijk ging het om voorzitter van de National Endowment of the Arts, de organisatie die subsidies toekent aan organisaties binnen de kunst en entertainment.

In een verklaring die zijn woordvoerder liet uitgaan, liet de acteur echter weten dat zijn plannen elders liggen. Sylvester laat in het statement weten dat hij 'ongelooflijk gevleid' is door het aanbod, maar dat hij zich liever wil richten op terugkerend militair personeel. 'Ik denk dat ik meer kan betekenen door aandacht te vragen voor militairen en me in te zetten voor huisvesting, banen en financiële hulp voor deze helden.'

Foto: BuzzE

Reacties