×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marc Anthony bevestigt echtscheiding

19.12.2016 -

Marc Anthony en zijn vrouw Shannon de Lima gaan inderdaad uit elkaar. De geruchten over een echtscheiding deden al weken de ronde, maar zondag bevestigden de twee het nieuws in een gezamenlijke verklaring.


"Na uitgebreide overweging hebben we samen en als goede vrienden geconcludeerd dat we ons huwelijk na twee jaar beëindigen", lieten Marc en het Venezolaanse model weten aan E!. "We vragen om privacy in deze moeilijke tijd. We zullen allebei geen verdere uitspraken doen over deze persoonlijke kwestie."

De verhalen over een op handen zijnde scheiding voedde de afgelopen tijd de geruchten dat de liefde tussen de zanger en zijn ex Jennifer Lopez was opgelaaid. De ouders van tweeling Max en Emme (8) deelden vorige maand tijdens de Latin Grammy Awards een zoen op het podium.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties