×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zsa Zsa Gabor overleden na hartaanval

19.12.2016 -

De Amerikaanse actrice Zsa Zsa Gabor is zondag overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Volgens bronnen van de Amerikaanse website TMZ werd de 99-jarige filmlegende nog naar het ziekenhuis gebracht maar werd daar haar dood vastgesteld.


Zsa Zsa Gabor werd in 1917 geboren in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De diva speelde in ongeveer veertig films en was vaak op televisie te zien. Meer dan door haar carrière als actrice kreeg zij bekendheid door haar vele huwelijken. Zsa Zsa Gabor is met negen mannen in het huwelijk getreden. Zij scheidde zeven keer en één huwelijk werd geannuleerd. Sinds augustus 1986 was ze getrouwd met Frédéric Prinz von Anhalt.

Gabor kwakkelde de laatste jaren met haar gezondheid. In 2010 was haar toestand al zo slecht dat ze de laatste sacramenten kreeg toegediend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties