×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj Hardwell sluit Glazen Huis in Breda

18.12.2016 -

Met het opsluiten van dj's Frank van der Lende en Domien Verschuuren in het Glazen Huis, is de jaarlijkse benefietactie 3FM Serious Request zondagavond officieel begonnen. Dj Hardwell deed de deur van de mobiele studio om 20.20 uur op slot.


Het is de eerste keer dat geen drie maar twee dj's zes dagen lang non-stop radio en tv maken zonder dat ze daarbij eten. De radiozender koos dit jaar voor een vernieuwde aanpak. Verschuuren, die al twee keer eerder in het Glazen Huis zat, liet eerder deze week weten dat het een zware editie wordt maar dat hij het leuk vindt mee te werken aan vernieuwing.

De dj's krijgen elke nacht bezoek van een bekende gast, onder wie Humberto Tan, Dionne Stax en de mannen van StukTV.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!